Σπυράκια

Epiduo gel – κριτικές (reviews) κρέμας για τα σπυράκια, τιμή και φωτογραφίες με το πριν και το μετά

Για το epiduo gel κριτικές δεν υπάρχουν πολλές, ωστόσο στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθετε τα πάντα για αυτό το φαρμακευτικό προϊόν. Δείτε αν τα συστατικά που περιέχει μπορούν να βλάψουν την υγεία σας, ποιες είναι οι παρενέργειες (side effects), ποιες είναι οι οδηγίες χρήσης και πως πρέπει να φυλάσσετε.
Ακόμα μάθετε για την τιμή και την αποτελεσματικότητα, βρείτε φωτογραφίες που δείχνουν το δέρμα πριν και μετά την εφαρμογή του gel (γέλης).

Εpiduo gel τιμή και εμφάνιση

Η τιμή Epiduo στα φαρμακεία είναι 19.29€ (30γρ).

Εάν ζητήσετε από κάποιοn γιατρό να σας γράψει συνταγή για το φάρμακο, τότε θα πληρώσετε μόνο 4.82€ (πληρώνετε δηλαδή το 25% της αρχικής τιμής).

Στο φαρμακείο μπορείτε να το βρείτε σε 2 μορφές:

1. Λευκά πλαστικά σωληνάρια με βιδωτό καπάκι (όπως π.χ. συσκευασίες από μερικές οδοντόπαστες, ωστόσο πιο μικρό σε μέγεθος). Αυτά μπορεί να περιέχουν 5 g, 15 g, 30 g, 45 g, 60 g ή 90 g.

2. Λευκές αντλίες με αποσπώμενο καπάκι (όπως της φωτογραφίας) που περιέχουν 15 g, 30 g, 45 g ή 60 g γέλης.

Η αντλία χωρίς το καπάκι
Το φαρμακείο συνήθως δεν διαθέτει όλα τα μεγέθη, αλλά προτιμά αυτό της αντλίας των 30g. Ωστόσο, στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο όποιο εσείς επιθυμείτε ή εναλλακτικά να το παραγγείλετε από τον φαρμακοποιό σας.

Η ουσία που περιέχει είναι μια πηχτή γέλη και τείνει προς το λευκό. Η αντλία δεν ξεπερνά τα 10 εκ. σε ύψος και διάμετρο 3.5 εκ.

Το παχύρευστο υγρό epiduo

Βλάπτουν τα συστατικά της κρέμας την υγεία;

Tις περιεχόμενες ουσίες του epiduo θα βρείτε στο πίσω μέρος της αντλίας ή του σωληνάριου όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Συστατικά επιντούο τζελ

Τα συστατικά είναι:

δοκουσικό νάτριο, αιθυλενοδιαμινοτετραοξικό δινάτριο
άλας, γλυκερόλη, πολοξαμερή, προπυλενογλυκόλη (E1520), Simulgel 600 PHA
(συμπολυμερές ακρυλαμιδίου και ακρυλοϋλοδιμεθυλοταυρικού νατρίου,
ισοεξαδεκάνιο, πολυσορβικό 80, ελαϊκός εστέρας σορβιτάνης) και κεκαθαρμένο ύδωρ.

Οι δραστικές ουσίες στις οποίες βασίζεται η φόρμουλα είναι:

1. Ανταπαλένη

2. Υπεροξείδιο του βενζοϋλίου.

*  1 γραμμάριο γέλης (gel) περιέχει 1 mg (0,1 %) ανταπαλένης και 25 mg (2,5 %) υπεροξειδίου του βενζοϋλίου.

Από τα παραπάνω το μόνο συστατικό που επηρεάζει την υγεία είναι η προπυλενογλυκόλη η οποία μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση και ερεθισμό του δέρματος.

Πως χρησιμοποιείται

Επειδή είναι ένα δυνατό φάρμακο, με διάφορες παρενέργειες, καλό θα ήταν πριν την χρήση να συμβουλευτείτε έναν ειδικό (γιατρό ή φαρμακοποιό). Αυτός θα σας πει για πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την κρέμα (για κάθε άνθρωπο διαφέρει).

Ποιες ηλικίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Epiduo;

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 9 ετών.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω την κρέμα;

Μόνο για εξωτερική χρήση προορίζεται το φάρμακο. Μην το καταπιείτε. Σε περίπτωση που το καταναλώσει κάποιος (π.χ. ένα παιδί καταλάθος) ενημερώστε έναν ειδικό.

Πως εφαρμόζεται το Epiduo

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι 3 και πολύ απλά.

1. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που θα εφαρμόσετε την κρέμα (της ακμής) είναι καθαρή και στεγνή. Εάν όχι πλένετε καλά με νερό και σαπούνι και στεγνώστε με μια πετσέτα.

2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση gel ομοιόμορφα επάνω στα σπυράκια. Αυτή την διαδικασία την ακολουθείτε 1 φορά την ημέρα πριν κοιμηθείτε το βράδυ. Προσοχή! Η ουσία δεν πρέπει να ακουμπήσει τα μάτια, τα χείλη και τα ρουθούνια γιατί θα προκαλέσει ερεθισμό.

3. Μετά τη χρήση του Epiduo, πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρετε τη φαρμακευτική ουσία σε άλλες περιοχές του σώματος.

Θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας εάν:

• Νιώθετε ότι η δράση της κρέμας είναι πολύ ισχυρή ή πολύ ήπια.

• Εμφανίσετε επίμονο ερεθισμό όταν εφαρμόζετε την κρέμα.

Το πιο πιθανό είναι να σας προτείνει ο γιατρός έναν συνδυασμό από τα παρακάτω:

– να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα,
– να χρησιμοποιείτε τη γέλη λιγότερο συχνά ή να τη διακόψετε για μικρό χρονικό διάστημα,
– να μην την χρησιμοποιήσετε ξανά.

Σημαντικό είναι να θυμάστε πως αν χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερη δόση Epiduo από την κανονική (π.χ. για να αναπληρώσετε τη δόση που χάσατε), δεν θα απαλλαγείτε από την ακμή πιο γρήγορα, αλλά το δέρμα σας μπορεί να ερεθιστεί και να κοκκινίσει.

Διατηρήστε σωστά το προϊόν για να μην αλλοιωθεί

Κρατήστε το φάρμακο μακριά από τα παιδιά. Φυλάξτε το σε κάποιο ψηλό ράφι που δεν φτάνουν ή κάποιο κρυφό σημείο. Προσέξτε τη θερμοκρασία. Το μέρος που φυλάσσεται το φάρμακο δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 25°C για να μην αλλοιωθεί η σύσταση του. Αποθηκεύστε το σε ένα σκιερό ντουλάπι ή το ψυγείο.

Διαβάστε προσεκτικά την ημερομηνία λήξης, η οποία αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας (αντλίας) και μη χρησιμοποιήσετε το φάρμακο μετά την λήξη του. Το φάρμακο λήγει την τελευταία μέρα του μήνα που αναγράφεται εκεί.

6 μήνες μετά το άνοιγμα σταματήστε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο (σωληνάριο και αντλία) και αντικαταστήστε το. Σημαντικό είναι να μην πετάτε φάρμακα στο νερό της αποχέτευσης ή στα σκουπίδια του σπιτιού γιατί είναι επικίνδυνα. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σας με ποιον τρόπο μπορείτε να τα απορρίψετε.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο πίσω μέρος της συσκευασίας, ξεκολλήστε το αυτοκόλλητο με τα συστατικά και θα βρείτε τις οδηγίες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Πως φαίνονται οι οδηγίες για την φύλαξη

Το αυτοκόλλητο δεν ξεκολλάει τελείως. Μόλις πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεται επιστρέψτε το στη αρχική του θέση.

Οδηγίες φύλαξης γέλης

Epiduo gel review για το πριν και το μετά

Στις φωτογραφίες βλέπετε τα αποτελέσματα χρήσης 1 εβδομάδες της epiduo σε λιπαρό δέρμα με ήπια ακμή (μικρό πρόβλημα):

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η προβληματική περιοχή (το μάγουλο) ενός λιπαρού δέρματος. Τα σπυράκια είναι λίγα, υπάρχουν μεγαλύτερα κοντά στο ύψος των χειλιών και μικρότερα.

Epiduo μετά - αποτελέσματα
Πριν

Μετά την καθημερινή εφαρμογή της κρέμας Epiduo πριν τον ύπνο, τοπικά σε κάθε σπυράκι, για μια εβδομάδα, το πρόβλημα έχει μειωθεί σημαντικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα της μιας εβδομάδας θεωρείται λίγος χρόνος για τη χρήση μιας φαρμακευτικής κρέμας για την ακμή.

Ο γιατρός σας θα εκτιμήσει τον χρόνο που χρειάζεται για να θεραπευτεί το δικό σας πρόβλημα.

Δέρμα μετά τη χρήση της κρέμας
Μετά

Epiduo gel παρενέργειες (side effects)

Το gel μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως και όλα τα υπόλοιπα φάρμακα. Αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό του καθενός, ακόμα και αν φαινομενικά μπορεί να φαίνεται ίδιος με κάποιον άλλον που κάνει χρήση του ίδιου φαρμάκου και δεν έχει πάθει τίποτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο (κάτι από τα παρακάτω) είναι να σταματήσετε τη χρήση του Epiduo και να ειδοποιήσετε τον γιατρό σας.

Οι παρενέργειές είναι:

1. Πρήξιμο του προσώπου, λαιμού, των ματιών, των χειλιών ή της γλώσσας, εάν αισθανθείτε πως θέλετε να λιποθυμήσετε ή δεν μπορείτε να αναπνεύσετε εύκολα.

2. Εμφάνιση σημαδιών ή φαγούρα του προσώπου και του σώματος.

Οι πιο συχνές παρενέργειες της Epiduo που μπορεί να επηρεάσουν 1 στα 10 άτομα είναι:

• ξηροδερμία,
• αν νιώσετε ότι καίγεστε,
• ερεθισμός δέρματος,
• κοκκινίλα,
• ξεφλούδισμα δέρματος.
• τοπικό εξάνθημα δέρματος (ερεθιστική δερματίτιδα εξ επαφής).

Οι παρενέργειες που μπορεί να εμφανίσουν 1 στα 100 άτομα είναι:

• φαγούρα του δέρματος,
• ηλιακό έγκαυμα.

Πολύ σημαντικό είναι εάν παρατηρήσετε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια να ενημερώστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε αλλάξει στον οργανισμό σας με το που εφαρμόσετε αυτή την κρέμα στο σώμα σας, ακόμα και αν δεν αναφέρεται στο φυλλάδιο οδηγιών χρήσης της κρέμας (δηλαδή, σε όσα είπαμε παραπάνω με πιο απλά λόγια).

Στα παρακάτω τηλέφωνα και email μπορείτε να αναφέρετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες κατευθείαν:

Για Ελλάδα

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων
Μεσογείων 284
GR-15562 Χολαργός, Αθήνα
Τηλ: + 30 21 32040380/337
Φαξ: + 30 21 06549585
Ιστότοπος: http://www.eof.gr

Για Κύπρο

Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Υπουργείο Υγείας
CY-1475 Λευκωσία
Φαξ: + 357 22608649
Ιστότοπος: www.moh.gov.cy/phs

Προτερήματα και ελαττώματα

Αναμφισβήτητα η γέλη αυτή έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα να απαλλαγούν από το πρόβλημα της ακμής. Συγκεντρώσαμε όλα τα θετικά και τα αρνητικά για εσάς, για να αποφασίσετε τελικά αν αξίζει τα λεφτά σας.

Θετικά
• Αρκετά αποτελεσματική.
• Πολύ γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (αναλόγως το περιστατικό).
• Πρακτική συσκευασία.
• Φιλικά συστατικά για τον άνθρωπο (εκτός από την προπυλενογλυκόλη που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς).
• Η τιμή (περίπου 20€) συμφωνεί με την ποιότητα του προϊόντος

Αρνητικά
• Αρκετές συχνές παρενέργειες. Ένας στους 10 μπορεί να εμφανίσει ξηροδερμία, κοκκινίλες, ξεφλούδισμα, κάψιμο.
• Χρήση μόνο για ενήλικες και εφήβους.
• Διαρκεί 6 μόλις μήνες μετά το άνοιγμα.

Να θυμάστε πως η Epiduo κρέμα είναι ένα δυνατό φαρμακευτικό προϊόν και η χρήση της δεν είναι παιχνίδι. Πριν αποφασίσετε να τη χρησιμοποιήσετε διαβάστε καλά της οδηγίες που αναγράφονται πίσω στο φυλλάδιο το οποίο θα βρείτε στο κουτί της.

Μην υπερβάλλετε με την ποσότητα μια λεπτή στρώση αρκεί – σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο να βλάψετε μπορείτε τον οργανισμό σας. Η μεγαλύτερη ποσότητα δεν θα επιταχύνει τα καλά αποτελέσματα, αλλά σε αντίθεση θα τα επιβραδύνει.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν; Γράψτε τη δική σας κριτική στα σχόλια από κάτω!

23 Νοεμβρίου 2022

ΒΕΡΑ

16:08

Καλησπέρα σας,έχω αρκετά λιπαρό δέρμα και μια ήπια έξαρση ακμής γύρω από το στόμα και μου το πρότεινε η δερματολόγος μου για χρήση σε όλο το πρόσωπο.μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αυτό ?

26 Ιουνίου 2022

ΜΑΡΙΑ

19:23

Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν περιστασιακά και τοπικά σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σπυράκι για μερικές ημερες.Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ερεθισμού ,αντιθέτως μειώνει αισθητά το μέγεθος και την ερυθρότητα στα σπυράκια απ’ την πρώτη κ όλας ημέρα χρήσης.Η δική μου άποψη ,για το δικό μου πρόβλημα ωστόσο:είναι ένα καλό προϊόν για ώρα ανάγκης και η χρήση με μέτρο ακόμη και σε ανεκτικά δέρματα.

17 Απριλίου 2022

Sui

21:36

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν η κρέμα epiduo θα μπορούσα να την τοποθετήσω σε κάθε μέρος όπου υπάρχουν σπυριά ή είναι μονο για την Ακμή !

8 Απριλίου 2022

Ρενα

08:14

Με μόλις 2 βραδια χρήσης το πρόσωπο του γιου μου έγινε κόκκινο πρησμενο και ετσουζε.
Μάλλον έκανε λάθος κατά την χρήση με αποτέλεσμα να πρέπει να σταματήσει και να βάλει fusicort μαζί με αντισταμινικο για την φαγουρα.
Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ακόμα σας παρακαλώ θα ήθελα.

25 Ιουλίου 2021

Αναστασία

17:24

Καλησπέρα,χρησιμοποιώ τη κρέμα εδώ και 3 μήνες και έχει ηρεμήσει το δέρμα μου(ενήλικη ακμή)ωστόσο πετάω 3 σπυράκια το μήνα πριν τις δύσκολες μέρες ώστε να σκέφτομαι να πάρω τα χάπια από Σεπτέμβρη αν και δε ξέρω αν αξίζει..Δε είχα ποτέ μου θέμα με την ακμή και με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά..Την διατηρώ σε θερμοκρασια δωματίου αλλά τώρα το καλοκαίρι φοβάμαι μήπως έχει χαλάσει γιατί τις τελευταίες μέρες μου ερεθιζει το δέρμα(ούτε στη αρχή δε με ερεθίζε)Ίσως φταίει όμως ο ήλιος.. Αν χαλάσει υπάρχει τρόπος να το καταλάβω,μπορώ να την διατήρησω στο ψυγείο;
Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο…

  29 Νοεμβρίου 2021

  BEAUTY INFO

  18:41

  Καλησπέρα Αναστασία. Οτιδήποτε ερεθίζει το δέρμα καλό είναι να σταματάς να το χρησιμοποιείς για ένα χρονικό διάστημα. Ναι μπορείς να τη διατηρήσεις στο ψυγείο, ειδικά τους ζεστούς μήνες θέλει προσοχή, εάν εκτεθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 25 βαθμούς) μπορεί να χαλάσει, το καλοκαίρι η θερμοκρασία δωματίου μπορεί να φτάσει και τους 30 βαθμούς. Για να προστατεύσεις το δέρμα σου καλό είναι να μη φοράς την κρέμα και στη συνέχεια να εκτίθεσαι στον ήλιο ακόμα και αν έχεις θωρακίσει το δέρμα σου με αντιηλιακό στη συνέχεια, σύμφωνα με την περίπτωση που περιγράφεις προτείνουμε να τη φοράς μόνο τοπικά το βράδυ, πριν τον ύπνο. Εάν μετά από όλα αυτά η κρέμα συνεχίζει να σου προκαλεί ερεθισμό τοπικά στα σημεία εφαρμογής ή παρατηρήσεις περίεργα συμπτώματα (πχ. τσούζουν τα μάτια σου) καλό θα ήταν να αλλάξεις για ένα χρονικό διάστημα την κρέμα με μια άλλη γέλη που θα σε βοηθήσει αντίστοιχα, όπως για παράδειγμα η Indoxyl, μπορείς να διαβάσεις το link το αντίστοιχο review –> https://beautyinfo.gr/peripoiisi-prosopoy/spyrakia/krema-gia-spyrakia.html

27 Ιουνίου 2021

Δήμητρα

08:17

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν η κρέμα epiduo εκτός από τοπική τοποθέτηση σε ένα νέο σπυρακι, βοηθάει και στην αντιμετώπιση παλιών σημαδιών. Δηλαδή αν τοποθετήσω τοπικά σε ένα παλιό σημάδι λειτουργεί το ίδιο; ευχαριστώ εκ των προτέρων

  14 Ιουλίου 2021

  BEAUTY INFO

  08:21

  Καλησπέρα, η κρέμα Epiduo καταπολεμάει τα σπυράκια και όχι τα σημάδια. Εφαρμόζετε με πολύ προσοχή καθώς εάν την τοποθετήσετε επάνω σε κάποιο σημάδι μπορεί να επιφέρει ερεθισμό στην περιοχή και να επιδεινώσει την όψη του δέρματος.

12 Μαΐου 2021

Ραφαελλα

13:56

Καλησπέρα σας παίρνω αυτήν την κρέμα 1 φορά το χρόνο για το λόγο του ότι δεν βγάζω συχνά σπυριά..την έχω αγαπήσει πραγματικά είναι τόσο αποτελεσματική σε εμένα που δεν την αλλάζω με τίποτα! Από παρενέργειες ναι έχω κοκκινίλες οι οποίες κρατάνε 1 μέρα!δεν έχω επισκεφτεί κάποιο γιατρό μου την σύστησε ο φαρμακοποιός μου!

  19 Μαΐου 2021

  BEAUTY INFO

  19:16

  Ευχαριστούμε πολύ Ραφαέλλα που βοηθήσατε με το σχόλιό σας!

7 Μαΐου 2021

Κελλυ

09:40

Από τη στιγμή που ξεκίνησα να βγάζω ακμή (16 χρονών), αφού είχα επισκευτεί όλους τους δερματολόγους της Βορείου Ελλάδας και είχα δοκιμάσει όλες τις εταιρίες σε θέματα ακμής + τη γνωστή θεραπεία με τα χάπια στα 23 μου, μου ξανά εμφανίστηκε στα 25 και ακόμα επέμενε!! Ένας δερματολόγος με παρέπεμψε στην επιντούο… Αυτό ήταν βρήκα την υγειά μου!! Την χρησιμοποιώ συχνά και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θέλει προσοχή στη χρήση και καλή προστασία από τον ήλιο!

  9 Μαΐου 2021

  BEAUTY INFO

  08:03

  Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας, εκφέροντας την άποψη σας βοηθάτε πραγματικά!

18 Απριλίου 2021

Allousi

07:28

ωραία κρέμα την έχω και με βοήθησε πολύ!!

  19 Απριλίου 2021

  BEAUTY INFO

  15:31

  Τα σχόλιά σας βοηθάνε, ευχαριστούμε πολύ!

17 Απριλίου 2021

Δημήτρης

20:49

Την αγαπω. Η μόνη κρέμα που με βοηθούσε ήταν μια συγκεκριμένη που την έφτιαχνε ένας δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη αφού έπαιρνε ένα δείγμα από το σμήγμα σου, αλλά ήταν τόσο ακριβή που δεν μπορούσα να συνεχίσω. Όταν σταμάτησα να την βάζω λοιπόν, δοκίμασα άπειρες κρέμες και δεν μπορώ να πω ότι είδα αποτελέσματα, άλλες μέρες καθάριζε ελάχιστα το πρόσωπο και αλλες ξαναφουντωναν τα σπυράκια. Η επιντούο πραγματικά με έχει σώσει και είναι και σε καλή τιμή. Μόλις βάζω τοπικά σε κάποιο σπυράκι μέσα σε 2 μέρες έχει φύγει. Το πρόσωπο μου βέβαια δεν είναι γυαλί αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύτερη από όποια άλλη και αν είχα δοκιμάσει. Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι μου προκαλεί φαγούρα, ειδικά αν είστε απρόσεκτοι και τρίβετε τα μάτια σας ενώ έχετε βάλει κρέμα (Πράγμα που ξεχνιέμαι μερικές φορές και το κάνω) πρέπει απευθείας να πηγαίνετε και να ξεπλένετε με νερό γιατί τσούζουν πολύ και δεν θελουμε να γίνει και καμία ζημιά. Ελπίζω να βοήθησα 🙂

  17 Απριλίου 2021

  BEAUTY INFO

  20:54

  Σας ευχαριστούμε που παραθέσατε την άποψή σας για να βοηθήσετε!

  5 Ιουνίου 2021

  Άννα

  22:22

  Θα μπορούσες να μου πεις το όνομα αυτού του δερματολόγου από την Θεσσαλονίκη;
  Θα με βοηθούσες πολύ.
  Ευχαριστώ!

  19 Ιουνίου 2021

  Δημήτρης

  14:06

  Ναι φυσικά, το όνομά του είναι Μπόκαρης Ιωάννης και το γραφείο του πάνω από Αγίας Σοφίας, πιο συγκεκριμένα κοντά στην Κοσμοτέ στην Ερμού. Το τηλέφωνο του: 2310272348. Έμεινα πραγματικά ικανοποιημένος από τη θεραπεία του, δηλαδή κάνει πολύ καλή δουλειά ο άνθρωπος και αυτό φαίνεται και από τις πρώτες εβδομάδες. Εμένα μου τον σύστησε μια φίλη μου που είχε βαριά ακμή και μετά από έναν χρόνο είχαν εξαφανιστεί όλα, μόνο για αυτό πήγα. Αλλά όπως είπα ήταν πολύ ακριβός σου δίνει 3 σετ κρέμες που φτιάχνει μόνος του αφού σου πάρει δείγμα από 30 ευρώ η καθεμία και κρατάνε βαριά βαριά 1 μήνα. Κάτι πολύ θετικό που μου έμεινε από τη θεραπεία είναι ότι την διατηρείς ψυγείο για αυτό και σου αφήνουν οι κρέμες (που είναι σαν κρύο τζελ στην ουσία) μια πολύ ωραία αίσθηση όταν τις φοράς, σε ανακουφίζουν. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς πες μου!

26 Μαρτίου 2021

Κριστιάνα

22:21

Έχω να πω ότι είναι πολύ καλή κατά την δική άποψη την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα και το αποτέλεσμα είναι άμεσο!! Θέλει βέβαια προσοχή εάν έχετε ήδη ξεροδερμία διότι εμένα με προκάλεσε λίγο ερεθισμό γύρω από τα ρουθούνια και λίγο δίπλα στα μάτια… Αυτό έγινε βασικά επειδή δεν διάβασα σωστά τις οδηγίες οι οποίες λένε τοπικά στα σπυράκια και όχι σε όλο το πρόσωπο.. Εμένα μου άρεσε και την προτείνω (ήπια ακμή)

  17 Απριλίου 2021

  BEAUTY INFO

  20:52

  Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας, είναι πολύ χρήσιμο!

Adblock
detector