Σπυράκια

Frezyderm κρέμα για σπυράκια Ac-Norm: review για όλα τα προϊόντα της σειράς που καταπολεμούν τα σπυράκια

Είναι γνωστό πως το λιπαρό δέρμα και η ακμή αποτελούν σημαντικά προβλήματα της εφηβικής επιδερμίδας. Παρ’ όλα αυτά, τόσο η υπερβολική λιπαρότητα όσο και η ακμή μπορούν να εμφανιστούν και μετά την ενηλικίωση, ακόμα και μετά τα 30.

Η εταιρεία Frezyderm δεν διαθέτει μόνο μία κρέμα για σπυράκια, αλλά ολόκληρη σειρά με προϊόντα που ονομάζεται Ac-Norm.

Αυτή η γνωστή σειρά της εταιρείας που καταπολεμά την ακμή απαριθμεί περίπου 14 προϊόντα και σήμερα, θα σας τα παρουσιάσουμε ένα-ένα. Πάμε να δούμε λοιπόν, τι κάνει το κάθε προϊόν, αν αξίζει τα λεφτά του αλλά και κριτικές.

Αν ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν Ac-Norm, κάντε κλικ επάνω του ακριβώς από κάτω στα περιεχόμενα και θα μεταφερθείτε αυτόματα σε αυτό το κομμάτι του άρθρου.

Frezyderm κρέμα για σπυράκια Ac-Norm

Η συγκεκριμένη και ανανεωμένη σειρά Ac-Norm της εταιρείας Frezyderm, είναι βασισμένη σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες αλλά και σοβαρές καινοτομίες:

1. Τεχνολογία Optimized Delivery

Η νέα σειρά Ac-Norm αποτελείται από δερμοκαλλυντικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του λιπαρούδέρματος με τάση ακμής. H τεχνολογία OptimizedDelivery εξασφαλίζει:

– Αυξημένη διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών.
– Άμεση και παρατεταμένη διάρκεια δράσης.
– Απόλυτη εξυγίανση του προβληματικού δέρματος.

Τα προϊόντα της σειράς Ac-Norm καθίστανται μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη πρόταση αντιμετώπισης κάθε είδους συμπτωμάτων της ακμής, ενώ παράλληλα είναι ιδανικά και για τη φροντίδα του δέρματος, μαζί με την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή που προτείνει ο γιατρός.
Συγκεκριμένα, η σειρά αποτελείται από προϊόντα καθημερινού και βαθύ καθαρισμού, όπως είναι τα προϊόντα ενυδάτωσης και σμηγματορρύθμισης, η αντηλιακή προστασία, η περιποίηση για τα χείλη καθώς, επίσης, και κάλυψη των ατελειών.

2. Καινοτομία Medilike

Η σειρά FREZYDERM Ac-Norm ολοκληρώνεται με τα επαναστατικά προϊόντα Ac-Norm Medilike. Είναι μια εναλλακτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, αφού η καινοτομία Medilike βασίζεται σε δραστικά συστατικά αντίστοιχης αποτελεσματικότητας φαρμακευτικών μορίων και προσφέρει:

– Άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων.
– Ταχεία βελτίωση της εικόνας του δέρματος.
– Επιλογή θεραπευτικών σχημάτων χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
– Απαλλαγή από ανεπιθύμητες ενέργειες.
– Τοπικές αγωγές κατάλληλες ακόμη και για προεφήβους/εφήβους, εγκύους και θηλάζουσες.

Η σειρά αποτελείται από τις Ac-Norm Medilike Effect 1, 2 και 3 για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής αντίστοιχα.

Όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς: FREZYDERMAc-Norm είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, γεγονός πολύ καλό για την επιδερμίδα μας.

Τα προϊόντα της σειράς είναι τα εξής:

Frezyderm ac norm κριτικεσ

Frezyderm Ac Norm Aquatic Cream

Η Frezyderm Ac-Norm Aquatic Cream είναι μια ενυδατική κρέμα για την ήπια, μέτρια αλλά και σοβαρή ακμή. Έχει βελούδινη, μη λιπαρή υφή που προσφέρει ελαστικότητα, άνεση στο δέρμα και εντατική ενυδάτωση σε βάθος για περισσότερες από 8 ώρες, μειώνοντας αποτελεσματικά τα εμφανή σημάδια ξηροδερμίας. Επίσης, προσφέρει ματ όψη, καταπολεμά τη δερματική δυσανεξία και είναι κατάλληλη σαν after shave cream. Αποτελεί δερματολογικά ελεγμένο μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς paraben.

Η Ac-Norm Aquatic Cream αποτελεί την κατάλληλη επιλογή περιποίησης του ακνεΐκού και υπό φαρμακευτική αγωγή δέρματος, αφού ικανοποιεί απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες του, λόγω των συστατικών που περιέχει, όπως είναι το Crambe oil, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και βελούδινη υφή στο δέρμα και το Deepsan, το οποίο με τη σειρά του μειώνει την δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς.

Τιμή
Hτιμή της κυμαίνεται από 11 ευρώ εως και 18 ευρώ, αντίστοιχα.

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι πολύ απλή και όμορφη. Αποτελείται από ένα διάφανο πλαστικό δοχείο με ένα πλαστικό αλλά πολύ βολικό απλικατέρ. Όταν το γυρίζεις από τη μια πλευρά ξεκλειδώνει και γυρίζοντάς το απο την άλλη κλειδώνει πάλι, αντίστοιχα, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το εσωτερικό της είναι σε μαύρη απόχρωση και τα γράμματα της συγκεκριμένης κρέμας είναι άσπρα και μπλε. Προσοχή όμως! Το πλαστικό που περιέχει η συγκεκριμένη κρέμα, δεν είναι τόσο ανθεκτικό και μπορεί εύκολα να σπάσει ή να βγει το εσωτερικό, με αποτέλεσμα να χαλάσει και να μην κουμπώνει το ίδιο με πριν.

Τα βασικά ενεργά συστατικά της κρέμας είναι τα εξής:
Crambeoil: προσφέρει Ενυδάτωση,Ελαστικότητα, Βελούδινη υφή
Deepsan: μειώνει σημαντικά τη δερματική δυσανεξία
Ακολούθως, παρουσιάζονται τα θετικά και τα αρνητικά της συγκεκριμένης κρέμας, ώστε να γνωρίζετε πριν αγοράσετε:

Θετικά
• Ωραία και απαλή υφή.
• Ωραίο άρωμα.
• Μη φαγεσωρογόνα.
• Βολική συσκευασία.
• Όμορφο αποτέλεσμα.
• Μη λιπαρή.
• Καλή τιμή.

Αρνητικά
• Εύθραυστη συσκευασία.

AC-NORM AQUATIC SERUM

Aquatic serum – Ενυδατικός Οil-free ορός προσώπου

Toπροϊόνacnormaquaticserumείναι ένας ενυδατικός ορός, ο οποίος είναι κατάλληλος για την ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις ξηρότητας και δερματικής δυσανεξίας, όπου το δέρμα είναι αφυδατωμένο, αφού ενυδατώνει πολύ βαθιά, προσφέροντας ελαστικότητα και άνεση, για αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμα και πάνω από 8 ώρες, μειώνοντας σημαντικά την αίσθηση “τραβήγματος”.

Τιμή
Η τιμή του κυμαίνεται από 14 ευρώ μέχρι και 22 ευρώ, ανάλογα με το κατάστημα από το οποίο θα την αγοράσετε.

Συσκευασία
Hσυσκευασία είναι ακριβώς ίδια με την κρέμα που αναφέραμε παραπάνω, την aquaticcreamτης ίδιας σειράς. Αποτελείται από το ίδιο πλαστικό με το ίδιο εσωτερικό, και υπάρχει στους ίδιους ακριβώς χρωματισμούς. Το απλικατερ είναι ακριβώς ίδιο, με το ίδιο σύστημα, που γυρίζοντάς το κλειδώνει και ξεκλειδώνει. Το πλαστικό είναι αρκετά εύθραυστο.

Συστατικά
Τα συστατικά που περιέχει ο παραπάνω ορός είναι:
Aqua, Butylene Glycol, Dimethicone, MethylsilanolHydroxyproline Aspartate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,CaprylylMethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Alteromonoas Ferment Extract, Alanine, Betaine, Creatine, Glycerin, Glycine, Mel, Pectin, Urea, Hydrogenated Lecithin, Magnesium Aspartate, Saccharide Hydrolysiate, Decyl Glucoside, Decylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Polysilicone-11, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Τα βασικα συστατικά είναι:
Trimethyloglycine – Pectin – NMF: Ενυδάτωση μηχανική και βιοχημική.
Deepsan: Μείωση δερματικής δυσανεξίας.

Θετικά
• Έχει βελούδινη, μη λιπαρή υφή.
• Προσφέρει ματ όψη.
• Είναι κατάλληλο για την περιποίηση του ακνεΐκού και υπό φαρμακευτική αγωγή δέρματος.
• Έχει oil-free σύνθεση.
• Περιέχει έναν συνδυασμό από Πηκτίνη και Νέκταρ Λεμονιάς που δημιουργεί ένα film προστασίας στην επιδερμίδα τροφοδοτώντας τα κύτταρα με υγρασία.
• Μη φαγεσωρογόνο.
• Τιμή σε σχέση με την ποσότητα αλλά και συγκριτικά με άλλους ορούς στην αγορά.

Αρνητικά
• Εύθραυστη συσκευασία.

AC-NORM SEB ADSORB CREAM

Seb adsorb cream – Εξειδικευμένη κρέμα προσώπου για τη γυαλάδα

HκρέμαAC-NORM SEB ADSORB αποτελεί μια εξειδικευμένη κρέμα κατά της γυαλάδας που προσφέρει άμεση προσρόφηση και ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος, με έναν πολύ ξεχωριστό και πρωτότυπο μηχανισμό ανταλλαγής δραστικών, που προσροφά το περίσσιο σμήγμα και παράλληλα τροφοδοτεί το δέρμα με ενεργά συστατικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής. Ταυτόχρονα, έχει αντιερεθιστική δράση, προσφέρει σμίκρυνση των πόρων, ενυδατώνει και προσδίδει ματ όψη, γι’ αυτό είναι ιδανική και ως primer. Εξαιρετική, επίσης, και για την αντρική επιδερμίδα. Μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από την κρέμα θεραπείας για την αντιμετώπιση της ακμής.

Τιμή
Η τιμή της ξεκινάει από 13 ευρώ και μπορεί να φτάσει εως και 18 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία της κρέμας αυτής είναι ακριβώς όπως και οι προηγούμενες δύο. Αυτό που αλλάζει είναι το περιεχόμενο, δηλαδή το ίδιο το προϊόν.

Τα βασικά ενεργά συστατικά που περιέχει είναι τα εξής:
Nigella sativa | Cucurbita pepo: Σμηγματοπροσρόφηση.
Niacinamide: Σμηγματορρύθμιση.
Oligopeptide | Artemia salina: Εξισορρόπηση ερεθισμών.
Lipomoist: Ενυδάτωση.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα προτερήματα και τα ελαττώματα της κρέμας:

Θετικά
• Κάνει αυτό που υπόσχεται.
• Μη λιπαρή.
• Μη φαγεσωρογόνα.
• Δεν περιέχει parabens.
• Φιλικά για το δέρμα συστατικά.
• Ελέγχει το σμήγμα.
• Ενυδατώνει.
• Καλή τιμή.

Ελαττώματα
• Όχι τόσο ανθεκτική συσκευασία.

Αcnorm normalizing lotion

Normalizing lotion – Λοσιόν προσώπου για λιπαρό δέρμα

Πρόκειται για μια αντισηπτική Λοσιόν για Ακνεϊκή Επιδερμίδα. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με τον παράγοντα Deepsan, που μειώνει τη δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς. Καθίσταται ιδανική και για την ακμή της πλάτης.

Τιμή
Η τιμή της κυμαίνεται από 12 ευρώ μέχρι και 20 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι πολύ ιδιαίτερη, όμορφη και κομψή. Αποτελείται από ένα πλαστικό δοχείο σε μαύρη απόχρωση με ένα βολικό απλικατερ – ντισπενσερ. Στη μπροστινή πλευρά της συσκευασίας αναγράφεται το όνομα της εταιρείας καθώς και του συγκεκριμένου προϊόντος και στην πίσω η χρήση του προϊόντος. Τα συστατικά, όπως και σε όλα τα προϊόντα της Frezyderm, αναγράφονται μόνο πάνω στο χάρτινο κουτάκι της αρχικής συσκευασίας, οπότε μπορείτε να τα παρατηρήσετε πριν το πετάξετε ή να το φυλάξετε για να μπορείτε να τα δείτε όποτε θελήσετε.

Τα ενεργά συστατικά της είναι:
Oleanolic acid-NDGA: Σμηγματορρύθμιση και Μικροβιακή προστασία.
Fomes officinalis: Σύσφιξη πόρων.
Deepsan: Μείωση δερματικής δυσανεξίας.
Προτερήματα και ελαττώματα:

Θετικά
• Όμορφη και βολική συσκευασία.
• Μεγάλη ποσότητα.
• Ωραία υφή.
• Ελαφριά σύνθεση.
• Κάνει ό,τι υπόσχεται.
• Μη λιπαρή.
• Χωρίς parabens.
• Μη φαγεσωρογόνα.
• Αρκετά καλή τιμή σε σχέση με την ποσότητα.

Αρνητικά
Στο προϊόν αυτό δεν παρατηρείται κάτι αρνητικό.

AC-NORM ACTIVE FOAM PLUS

Ac Norm active foam plus – Αφρός καθαρισμού προσώπου για λιπαρό δέρμα

Το προϊόν αυτό είναι ένας αφρός καθαρισμού και περιποίησης κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για δέρμα λιπαρό, με ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με φαρμακευτικές αγωγές και ως συντήρηση μετά τις θεραπείες αντιμετώπισης της ακμής.

Tιμή
Μπορείτε να το βρείτε από 8 ευρώ μέχρι και 16 ευρώ, οπότε βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά οικονομικά προϊόν.

Συσκευασία
Η συσκευασία του προϊόντος αυτού μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο προϊόν (acnormnormalizinglotion). Η βασική διαφορά είναι το απλικατερ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το απλικατερ μοιάζει περισσότερο με ντισπενσερ από κάποιο σαπούνι χεριών.

Παρ’ όλα αυτά, είναι εξαιρετικά βολικό και πρακτικό. Ελευθερώνει όσο προϊόν χρειάζεστε κάθε φορά. Το χρώμα της συσκευασίας είναι μαύρο, αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα προϊόντα, τα χρώματα των γραμμάτων είναι άσπρα με πράσινο, αντι για μπλε.

Τα ενεργά συστατικά του αφρού αυτού αποτελούν
AHA | Zinc L-PCA: Κερατόλυση | Σμηγματορρύθμιση
Biosaccharide Gum-2 | Capryloyl Glycine: Αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή δράση.
Deepsan: Μείωση δερματικής δυσανεξίας και ερεθισμών.
Θέλετε να μάθετε σχετικά με τα θετικά και αρνητικά του προϊόντος καθαρισμού; Διαβάστε παρακάτω:

Στα θετικά είναι ότι
• Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα.
• Ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος (με ΑΗΑ).
• Αναστέλλει την ανάπτυξη φλεγμονών και μικροβίων.
• Ενυδατώνει και μειώνει τη δερματική δυσανεξία.
• Προσφέρει άνεση και ευεξία στην επιδερμίδα.
• Μη φαγεσωρογόνο.
• Δεν έχει parabens.
• Εξαιρετική τιμή.
• Επαρκής ποσότητα.

Το προϊόν αυτό δεν παρουσιάζει κάτι αρνητικό.

AC-NORM ACTIVE CLEANSER

Active cleanser- Υγρό Καθαρισμού Προσώπου

Στην ίδια περίπου φιλοσοφία με το παραπάνω, θα βρείτε και αυτό το προϊόν. Πρόκειται για ένα πολύ απαλό υγρό καθαρισμού για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, που αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ την ίδια στιγμή, καταπολεμά την ανάπτυξη του βακτηρίου P.Acnes. Είναι εμπλουτισμένο με πεπτίδια Moringa για αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σύνθεσή του είναι πολύ ενισχυμένη με πολυυδροξυοξέα (AHA – BHA) που μειώνουν τη λιπαρότητα και την έκκριση σμήγματος, και έχουν αντιμικροβιακή και κερατολυτική δράση. Χάρη στον παράγοντα Deepsan, όπως και τα παραπάνω προϊόντα, μειώνει τη δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς.

Τιμή
Το προϊόν αυτό μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 7 ευρώ αλλά ανάλογα με το κατάστημα μπορεί να φτάσει έως και 16 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι αρκετά διαφορετική με τα κοινά καθαριστικά και πολύ ιδιαίτερη. Αποτελείται κλασικά (όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς) από ένα πλαστικό σε μάυρο χρώμα και άσπρα με πράσινα γράμματα. Το καπάκι, μοιάζει με αυτό από πολλά άλλα καθαριστικά προσώπου ή και οδοντόκρεμες. Έχει, δηλαδή, ένα πλαστικό καπάκι που ανοίγει και κλείνει ώστε να μπορέσετε να αφαιρέσετε όσο προϊόν επιθυμείτε κάθε φορά.

Συστατικά
Το AC-Norm Active Cleanser της Frezyderm είναι δερματολογικά ελεγμένο και περιέχει:

Poly-hydroxy acids AHA – BHA: Κερατόλυση | Σμηγματορρύθμιση| Αντιμικροβιακή δράση.
Moringa peptides: Καθαρισμός | Προστασία από ρύπανση.
Deepsan: Μείωση δερματικής δυσανεξίας και ερεθισμών.

Τα συν και τα πλην του προϊόντος αυτού είναι:

Θετικά
• Εύχρηστη συσκευασία.
• Καλά συστατικά.
• Απαλή υφή.
• Ωραία αίσθηση στην επιδερμίδα.
• Διακριτικό άρωμα.
• Καλή τιμή.
• Δεν περιέχει παραμπενς.

Αρνητικά
• Θέλει οπωσδήποτε ενυδατική μετά την εφαρμογή γιατί «τραβάει» το δέρμα.

AC-NORM PEELING GEL

Peeling gel – Απολέπισης προσώπου για λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα Gel απολέπισης για την αποσυμφόρηση των πόρων και τη λείανση του ακνεϊκού δέρματος. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει, έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και το ευαίσθητο ακνεϊκό δέρμα. Προσφέρει πολύ βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα ενώ, παράλληλα, καταπολεμά την ανάπτυξη μικροβίων και τις επιμολύνσεις του P.Acnes. Η απαλή, δροσερή υφή του αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας.

Τιμή:
Είναι ένα πολύ οικονομικό peeling. Μπορείτε να το βρείτε από 9 – 10 ευρώ μέχρι και 16 – 17 ευρώ.

Συσκευασία:
Η συσκευασία θυμίζει τις συσκευασίες από κρέμες ή και οδοντόκρεμες, αλλά και άλλα scrubπροσώπου. Αποτελείται από ένα μαύρο σωληνάριο με άσπρα και μωβ γράμματα. Κλασικά, όπως και τα άλλα προϊόντας της εταιρείας, στο μπροστινό μέρος αναγράφεται η συσκευασία του προϊόντος και στο πίσω η χρήση του. Τα συστατικά τα βρίσκετε αναλυτικά στο χάρτινο κουτί της συσκευασίας.

Συστατικά:
Τα κύρια ενεργά συστατικά του acnormpeelinggelείναι:
Jojoba esters: Κερατόλυση | Φαγεσωρολυτική δράση
Cotton oligosaccharide: Ενυδάτωση | Δερματική ευεξία
Echinacea purpurea extract: Αντιοξειδωτική, καταπραϋντική δράση

Χρήση:
Απλώνετε σε βρεγμένο δέρμα και τρίβετε απαλά με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Ξεπλένετε με άφθονο δροσερό νερό.

Ακολούθως, τα οφέλη και τα μειωνεκτήματα του προϊόντος είναι:

Οφέλη:
• Μη φαγεσωρογόνο.
• Δερματολογικά Ελεγμένο.
• Χωρίς paraben.
• Αποσυμφόρηση των πόρων.
• Λείανση του ακνεϊκού δέρματος.
• Πολύ οικονομικό.

Μειονεκτήματα:
• Σε όχι τόσο ευαίσθητα δέρματα, μπορεί να μη λειτουργήσει ικανοποιητικά το προϊόν καθώς είναι εξαιρετικά ελαφρύ και φιλικό για την επιδερμίδα.

AC-NORM PEEL-OFF MASK

Ac-Norm Peel off mask – Μάσκα καθαρισμού προσώπου

Το προϊόν αποτελεί μια μάσκα καθαρισμού για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της.

Τιμή
Άλλο ένα εξίσου οικονομικό προϊόν. Είναι δυνατό να το βρείτε από 10 ευρώ μέχρι και 17 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι ίδια με αυτή του peelingπου αναφέραμε προηγουμένως. Αποτελείται από ένα μαύρο πλαστικό και εύχρηστο σωληνάριο με ένα πλαστικό κλασικό καπάκι. Τα χρώματα της είναι άσπρο με κίτρινο. Είναι στα 50 ml, που σημαίνει ότι είναι πολύ βολική συσκευασία και μπορείτε να τη μεταφέρετε πολύ εύκολα.

Βασικά ενεργά συστατικά:
Magnolia extract: Δερμοπροστατευτική και εξισορροπιστική δράση και Βακτηριακή προστασία
Nigella sativa | Cucurbita pepo | Φωσφολιπιδική σκόνη: Σμηγματοπροσρόφηση
Moringa peptides: Καθαρισμός

Χρήση
Απλώνετε προσεκτικά με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο από μέσα προς τα έξω, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε να στεγνώσει για 15-20 λεπτά και αφαιρείτε το φιλμ τραβώντας προσεκτικά από κάτω προς τα πάνω.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα, με το Ac-Norm Micellar Water, που θα αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα και θα χαρίσει ευεξία στο δέρμα.

Για να δούμε τα προτερήματα και τα ελαττώματα της μάσκας:

Οφέλη
• Συσφίγγει τους πόρους.
• Προσδίδει ματ όψη και παρέχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
• Είναι ιδανική για καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.
• Δερματολογικά ελεγμένη.

Μειονεκτήματα:
• Μικρή ποσότητα σε σχέση με την τιμή της.

AC-NORM HYDRA SCREEN SPF 15

Hydra screen SPF 15 – Ενυδατική, αντηλιακή κρέμα

Πρόκειται για μια ενυδατική, αντηλιακή κρέμα για το ακνεϊκό, λιπαρό δέρμα. Ενυδατώνει σε βάθος, παρέχει αντηλιακή προστασία χάρη στο δείκτη SPF 15 και παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή και είναι κατάλληλη σε περιόδους χαμηλής ηλιοφάνειας.

Τιμή
Η τιμή είναι πολύ καλή, αφού μπορείτε να τη βρείτε από 13 ευρώ μέχρι και 25 ευρώ.

Συσκευασία:
Η συσκευασία της είναι ακριβώς σαν τα πρώτα προϊόντα που αναφέραμε (acnormaquatic, acnormserum, AC-NORM SEB ADSORB CREAM), δηλαδή η μαύρη συσκευασία με το διάφανο πλαστικό εξωτερικά και η βασική διαφορά είναι ότι οι αποχρώσεις της συγκεκριμένης είναι άσπρα γράμματα με πορτοκαλί.

Συστατικά
Τα ενεργά συστατικά που έχουν την κύρια δράση στο προϊόν είναι:
Trimethylglycine | LMW Hyaluronic acid: Ενυδάτωση
UVA – UVB filters: Ηλιοπροστασία
Plant complex: Ρυποπροστασία

Χρήση
Εφαρμόζετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και επαναλαμβάνετε τακτικά.
Τα συν και τα πλην της αντιηλιακής κρέμας:

Συν
• Απαλή υφή.
• Όχι βαριά για την επιδερμίδα.
• Κατάλληλη για λιπαρό δέρμα.
• Καλή τιμή.
• Μη φαγεσωρογόνα.
• Δεν περιέχει parabens.
• Ενυδατώνει.
• Κατάλληλη κυρίως για χειμώνα.

Πλην
• Δεν περιέχει υψηλό δείκτη προστασίας.

Στην ίδια φιλοσοφία όμως, και με υψηλότερο δείκτη προστασίας μπορείτε να βρείτε την παρακάτω αντιηλιακή κρέμα.

 

Frezyderm Ac-Norm Sun Screen SPF50 50ml

Sun Screen SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου που ρυθμίζει τη διαταραγμένη χλωρίδα του ακνεϊκού δέρματος και δρα κατά του P. Acnes. Η 3 σε 1 σύνθεσή της, προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας αρκετά υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- χρονο -γήρανση. Έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη μη-λιπαρή υφή που αφήνει δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Τιμή
Μπορείτε να την προμηθευτείτε από 11 ευρώ μέχρι και 25 ευρώ.
Συσκευασία:
Η συσκευασία είναι ίδια με την προηγούμενη κρέμα (acnormhydrascreenspf 15), με τη διαφορά ότι κυκλοφορεί και με πορτοκαλί απλικατέρ.

Βασικά Ενεργά Συστατικά
Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας): προσδίδει μια μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ ταυτόχρονα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση.
Glycogen, πολυσακχαρίτης θαλάσσιας προέλευσης: προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ακτινοβολία, ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστοκύτταρα βαμβακιού που έχει, δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.
Φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας UVA/UVB/VIS/IR.

Χρήση
Εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Η μαύρη χρώση υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Η σταδιακή εξαφάνισή της διασφαλίζει την ομοιόμορφη επάλειψη του αντηλιακού μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά του. Εφαρμόζετε το αντιηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 – 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες.

Πάμε να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά της;

Θετικά
• Προστασία & Ενυδάτωση.
• Για Ακνεϊκό δέρμα.
• Αντιγηραντική δράση.
• Υψηλή ηλιοπροστασία.
• Anti-Pollution.
• Λεπτόρρευστη υφή.
• Καλή τιμή.

Αρνητικά
• Καμιά φορά το χρώμα που έχει για να βλέπεις πού τοποθετείς το προϊόν, αφήνει σημάδια.
• Είναι λίγο λιπαρή.
• Έντονο άρωμα.

AC-NORM TOTAL CONTROL CREAM

Ac-norm total control screen – Εξειδικευμένη κρέμα για συμπτώματα ακμής

Είναι μια κρέμα για τη συνολική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που έχουν ανάλογη αποτελεσματικότητα των φαρμακευτικών μορίων, χωρίς όμως καμία ανεπιθύμητη ενέργεια ή ερεθισμό. Έχει ισχυρή αντιακνεϊκή δράση, χωρίς να εμφανίζονται δυσχρωμίες, φωτοευαισθησίες, πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes και μειώνει τις φλεγμονές. Είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα υψηλής δραστικότητας, που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα, προσδίδοντας ματ όψη στο δέρμα και ομαλοποιούν την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνοντας κύστες και ουλές. Παράλληλα ενυδατώνει επαρκώς το δέρμα και ενεργοποιεί τη σύνθεση της ελαστίνης για άνεση και ευεξία.

Με τον συνδυασμό Ακακίας και Σαλικυλικού Οξέος που προσφέρει κερατόλυση στην επιφάνεια της επιδερμίδας, δεν επιτρέπει την απορρόφηση του Σαλικυλικού Οξέος, ώστε να μην προκαλείται κανένας ερεθισμός.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απεριόριστα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές ή για συντήρηση μετά τις θεραπείες αντιμετώπισης της ακμής. Αποτελεί δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς paraben.

Τιμή
Η τιμή της ξεκινάει απο 11 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και 19 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία της είναι ίδια με τα προϊόντα ac norm aquatic, ac norm serum, AC-NORM SEB ADSORB CREAM, acnormhydramκαι sunscreen. Το χαρακτηριστικό χρώμα της πέρα από το μαύρο είναι το κόκκινο.

Ενεργά συστατικά:
• Vit C-Niacinamide | Bakuchiol: Ρυθμιστική δράση.
• B-Hydroxy salicylic acid: Κερατόλυση | Εξυγίανση πόρων.
• Nigella sativa | Cucurbita pepo: Σμηγματοπροσρόφηση.
• Magnolia extract | Epilobium angustifolium: Βακτηριακή προστασία, εξισορροπιστική, αντιερεθιστική και αντιοξειδωτική δράση.
• B-Glucan: Ενίσχυση δερματικού φραγμού | Δερματική αναγέννηση.
• Linoleic acid | Vit F: Μαλακτική δράση.

Χρήση
Απλώνετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα 1-3 φορές την ημέρα.

Προτερήματα
• Λειαίνει και μικραίνει τους πόρους.
• Ρυθμίζει το σμήγμα.
• Απαλή υφή.
• Μη φαγεσωρογόνα.
• Μειώνει τις φλεγμονές.
• Χωρίς παραμπενς.

Ελαττώματα
• Δεν είναι τόσο κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

AC-NORM LIP BALM SPF 15

Lip balm SPF 15 – Ενυδατικό balm χειλιών

Το προϊόν αυτό είναι ένα ενυδατικό balm χειλιών με άνυδρη σύνθεση.

Τιμή
Μπορείτε να το βρείτε από 5,30 ευρώ μέχρι και 8 ευρώ.

Συσκευασία
Η συσκευασία του είναι σαν πολλά άλλα παρόμοιας φύσης ενυδατικά χειλιών. Αποτελείται από ένα μαύρο μικρό σωληνάριο με βιδωτό καπάκι. Το χαρακτηριστικό του χρώμα είναι το ροζ.

Κύρια και δραστικά Συστατικά:

• Olive oil esters | Cupuacu oil: Ενυδάτωση.
• UVA – UVB filters: Ηλιοπροστασία.
• Vit A: Αναδόμηση.
• Deepsan: Μείωση δερματικής δυσανεξίας.

Χρήση
Μπορείτε να το εφαρμόζετε καθημερινά όσες φορές υπάρχει ανάγκη.

Οφέλη και μειονεκτήματα

Προτερήματα:
• Ενυδατώνει, ανακουφίζει και αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη.
• Παρέχει ηλιοπροστασία.
• Έχει αναπλαστική δράση και μειώνει τη δερματική δυσανεξία.

Δεν παρουσιάζεται κάποιο μειονέκτημα.

AC-NORM SPOT CARE

Ac-norm spot care – Έγχρωμο τζελ ταχείας δράσης για τα σπυράκια

Το προϊόν αυτό είναι ένα έγχρωμο gel ταχείας δράσης για τοπική εφαρμογή πάνω στα σπυράκια του λιπαρού δέρματος ή και του δέρματος με τάση ακμής. Περιέχει σαλικυλικό οξύ, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και σάκχαρα σε μορφή μικροσφαιριδίων μεταφοράς που απελευθερώνουν τα ενεργά συστατικά στην προβληματική περιοχή, χωρίς να προκαλούνται ερεθισμοί. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται απολέπιση και διάνοιξη του πόρου για δράση σε βάθος, καταστολή του P. Acnes, αντιμικροβιακή και αντισηπτική προστασία, ενυδάτωση και ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος. Προσφέρει απαλή κάλυψη που προσαρμόζεται σε όλους τους χρωματικούς τόνους και εξαφανίζει τα σπυράκια.

Τιμή
Mπορείτε να το βρείτε από 5,50 ευρώ έως και 11 ευρώ, γεγονός που το καθιστά ένα εξαιρετικά οικονομικό προϊόν αλλά παράλληλα αποτελεσματικό.

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι ακριβώς ίδια με τις συσκευασίες με σωληνάρια της σειράς που αναφέραμε και παραπάνω (acnormpeelinggel, peeloffmask, lipbalm). Το χαρακτηριστικό του χρώμα είναι το λαχανί.

Ενεργά συστατικά:
Salicylic acid: Διάνοιξη φαγέσωρα και Απολέπιση
Shea butter: Ενυδάτωση
Camelia sinensis: Αντιβακτηριακή, αντισηπτική ικανότητα και Αντιφλεγμονώδης δράση
Peptides | Vit C: Αυτοεπιδιόρθωση δέρματος
Zinc sulfate: Σμηγματορρύθμιση

Χρήση
Εφαρμόζετε το gel τοπικά πάνω στα σπυράκια.

Για να δούμε τώρα και τα θετικά και τα αρνητικά του προϊόντος:

Θετικά
• Κατάλληλο για σπυράκια, κοκκινίλες, δυσχρωμίες.
• Αποτελεσματική δράση
• Άμεσα αποτελέσματα
• Μη φαγεσωρογόνο
• Εύκολο στη χρήση
• Οικονομικό προϊόν

Αρνητικά
• Σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα, καθώς έχει αρκετά ισχυρά συστατικά και είναι δυνατό σαν προϊόν

Τέλος, στην ίδια σειρά, υπάρχουν και οι κρέμες AC-NORM MEDILIKE EFFECT – για συμπτώματα ήπιας, μέτριας αλλά και σοβαρής ακμής αντίστοιχα.

Ac-NormMedilike

Medlike effect

1. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 1 CREAM – Συμπτώματα Ήπιας Ακμής:
Κρέμα κατάλληλη για την ήπια ακμή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Περιέχει έναν συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που μιμούνται τα αποτελέσματα της δράσης της κλασικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας ακμής χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση της ακμής καθώς και μετά την αγωγή για συντήρηση του αποτελέσματος.

2. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 2 CREAM – Συμπτώματα Μέτριας Ακμής:
Κρέμα κατάλληλη για τη μέτρια ακμή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων μιμείται τα αποτελέσματα της δράσης της κλασικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μέτριας ακμής χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αγωγή για την αντιμετώπιση της ακμής καθώς και μετά την αγωγή για συντήρηση του αποτελέσματος.

3. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 3 CREAM – Συμπτώματα Σοβαρής Ακμής:
Εξειδικευμένη κρέμα για τα συμπτώματα της σοβαρής ακμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών καθώς και μετά την αγωγή, για συντήρηση του αποτελέσματος.

Τιμή:
Μπορείτε να βρείτε την κάθε κρέμα ξεχωριστά από 12 ευρώ έως και 22 ευρώ.

Συσκευασία:
Η συσκευασία της κρέμας αυτής είναι ακριβώς ίδια με τις ενυδατικές και τα αντιηλιακά της σειράς. Το χαρακτηριστικό χρώμα της πρώτης είναι το τιρκουάζ, της δεύτερης το πορτοκαλί και της τρίτης το κόκκινο.

Ενεργά συστατικά της κάθε κρέμας της σειράς (1, 2, 3):
1. Bakuchiol | Potassium Azeloyl Diglycinate | Vitamin C | Sage extract: Ρυθμιστική δράση.
2. Bakuchiol | Vitamin C | Sage extract | Niacinamide | Vitex oil | Canadian willowherb | Magnolia extract: Ρυθμιστική δράση.
3. Bakuchiol | VitaminC| Niacinamide | Vitexoil | Canadianwillowherb | Magnoliaextract | SkinRepairpeptides: Ρυθμιστική δράση | Αναπλαστική ικανότητα.

Θετικά / Αρνητικά

Θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους; Διαβάστε παρακάτω ξεχωριστά για την κάθε μια:

1. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 1 CREAM – Συμπτώματα Ήπιας Ακμής:

Θετικά:
• ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος
• έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση
• προσφέρει κερατόλυση και αποτρέπει τη δημιουργία φαγεσώρων, βλατίδων και φλεγμονών
• ωραία υφή
Αρνητικά:
Το προϊόν δεν παρουσιάζει κάτι αρνητικό.

2. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 2 CREAM – Συμπτώματα Μέτριας Ακμής

Οφέλη:
• ρυθμίζει και αυτή με τη σειρά της την υπερβολική έκκριση σμήγματος
• έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση
• περιέχει niacinamideπου βοηθάει με τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς
• αφήνει ωραία αίσθηση
• αρκετά ενυδατική

Αρνητικά:
Δε φαίνεται να παρουσιάζει μειονεκτήματα.

3. AC-NORM MEDILIKE EFFECT 3 CREAM – Συμπτώματα Σοβαρής Ακμής

Προτερήματα:
• Ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος.
• Έχει αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση.
• Αναπλάθει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, παρέχει βακτηριακή προστασία και ανακουφίζει το δέρμα με αντιερεθιστικά συστατικά.
• Περιέχει και αυτή niacinamide.
• ευχάριστη υφή

Μειονεκτήματα:
Ούτε και η συγκεκριμένη κρέμα έχει κάποιο μειονέκτημα.

Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να πούμε ότι το κάθε προϊόν λειτουργεί διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο και στην κάθε επιδερμίδα. Σε κάποιους μπορεί κάποιο από τα συστατικά να μην είναι κατάλληλο και να τους δημιουργεί ερεθισμό ή και αλλεργίες. Γι αυτό, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για σίγουρα αποτελέσματα πριν δοκιμάσετε κάποιο προϊόν της σειράς.

Αρθρογράφος: Ραφαέλλα Σταμούλη

Adblock
detector