Κρέμες προσώπου

Frezyderm Diamond Velvet Anti-wrinkle Cream 50ml – κριτικές

Η κρέμα Diamond Velvet Anti – wrinkle της εταιρείας Frezyderm είναι μια κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιξη και ταχεία μείωση ρυτίδων στο ώριμο ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα. Η συγκεκριμένη κρέμα βοηθάει πολύ στην επανόρθωση της επιδερμίδας και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου.

Επίσης, η Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

Για ποιο δέρμα και ηλικία είναι κατάλληλη η Diamond Frezyderm:

• Ώριμο (60+) ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα.
• Δέρμα με βαθιές ρυτίδες/ανομοιόμορφο ανάγλυφο προσώπου.
• Χαλαρό περίγραμμα προσώπου.
• Θαμπό/άτονο /ξηρό δέρμα.
• Κάθε τύπο δέρματος.

Frezyderm Diamond – οφέλη

• Η δομή κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού και το BoronNitride που περιέχει, επιταχύνουν την ανάπλαση και τελικά ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν λάμψη.

• Ταυτόχρονα, τα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην Επιστήμη της Επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας σημαντικά την πορεία φθοράς του χρόνου.

• Η επιδερμική αναγέννηση επιταχύνεται, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα επανέρχονται, οι ρυτίδες «γεμίζουν» αποτελεσματικά και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά.

• Τέλος, διαθέτει σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

Τιμή
Η τιμή της κυμαίνεται από 37 ευρώ έως και 63 ευρώ. Όπως είναι γνωστό πλεόν, μπορείτε να την αγοράσετε μέσω σκρουτζ, για να σας έρθει πιο οικονομικά.
Frezyderm diamond

Συσκευασία
Η συσκευασία είναι πραγματικά πανέμορφη και πολύ κομψή. Σαν ένα κόσμημα διαμάντι, όπως ακριβώς και η ονομασία του προϊόντος. Αποτελείται από ένα ασημί βαζάκι με το αντίστοιχο ασημί καπάκι.

Στη μπροστινή πλευρά της συσκευασίας αναγράφεται η εταιρεία και το όνομα του προϊόντος ενώ από την πίσω πλευρά, αντίστοιχα, παρουσιάζονται οι βασικές πληροφορίες (ml, διάρκεια ζωής του προϊόντος) καθώς και ένα θετικό και motivational μήνυμα: «Stay young as you age», που σημαίνει «Μείνε νέος όσο μεγαλώνεις».

Frezyderm diamond τιμη

Στο καπάκι από πάνω, παρουσιάζεται ένα σχήμα σαν διαμαντάκι με το λογότυπο της εταιρείας Frezyderm. Το καπάκι κουμπώνει καλά, ώστε να διατηρείται το προϊόν. Παρ’ όλα αυτά, η συσκευασία δεν είναι τόσο εύχρηστη για πολλά άτομα, καθώς επίσης πολλοί είναι εκείνοι που λόγω της κατασκευής της, έχουν μπερδευτεί και την έχουν ανοίξει ανάποδα, με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετή ποσότητα προϊόντος.

Συστατικά
Marine Exopolysaccharide, High-Tech Bioenergy Recharger | Marine Exopolysaccharide, High-Tech Bioenergy Recharger | Marine Elastin | LMW Hyaluronic acid-Silanol, Marine Elastin | LMW Hyaluronic acid-Silanol, Marine Glycogen.
Συγκεκριμένα, τα παραπάνω δραστικά ενεργά συστατικά:

Marine Exopolysaccharide: Προσφέρει άμεση σύσφιγξη

High-TechBioenergyRecharger | MarineExopolysaccharide: Βοηθάει στην ταχεία μείωση ρυτίδων

High-TechBioenergyRecharger | MarineElastin | LMWHyaluronicacid-Silanol: Βοηθάει στη σφριγηλότητα, ελαστικότητα, δερματική πυκνότητα

MarineElastin | LMWHyaluronicacid-Silanol: είναι κατάλληλη για την ενίσχυση των μηχανισμών ενυδάτωσης

MarineGlycogen: προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρει ενίσχυση μηχανισμών άμυνας και αποκατάστασης της επιδερμίδας έναντι εξωγενών παραγόντων.

Από όλα αυτά τα ενεργά συστατικά, κανένα δεν είναι ικανό να βλάψει την επιδερμίδα σας. Όλα έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική προσοχή, ώστε να είναι απαλά και να φέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα.
Frezyderm diamond κριτικεσ

Πώς να εφαρμόσετε τη Frezyderm Diamond cream

Πώς να εφαρμόσετε το προϊόν σε καθαρό και στεγνό δέρμα:

Προτεινόμενες κινήσεις εφαρμογής:
1. Πάρτε λίγη ποσότητα προϊόντος με τα δάχτυλά σας και εφαρμόστε στην περιοχή που επιθυμείτε.
2. Με τα δάχτυλά σας, απλώστε απαλά το προϊόν σε όλη την περιοχή που σας ενδιαφέρει (πρόσωπο ή και λαιμό).
3. Αφήστε το προϊόν να δράσει.

Γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Πώς διατηρείται σωστά το προϊόν

Χρειάζεται να φροντίζουμε τις συσκευασίες των προϊόντων με αποτέλεσμα να διατηρείται καλύτερα και το ίδιο το προϊόν. Καλό είναι δηλαδή, με μια χαρτοπετσέτα και λίγο υγρό καθαρισμού που σκοτώνει τα μικρόβια, είτε με με μαντηλάκια καθαρισμού, είτε με μια πετσέτα ή με κάποιο άλλο μέσο που σας βολεύει, να καθαρίζετε τη συσκευασία, ώστε να μην έχει σκόνη κλπ, πχ μια φορά την εβδομάδα.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος, αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες (ένδειξη 12Μ), όπως οι περισσότερες κρέμες γενικά. Παρ’ όλα αυτά, είναι αναγκαίο να φυλάσεται σε δροσερό μέρος, γιατί ενδέχεται να χαλάσει και νωρίτερα, αν δε γίνεται σωστή συντήρηση. Χρειάζεται να παρατηρούμε και να πετάμε τα προϊόντα, τα οποία λήγουν, καθώς τα ληγμένα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην επιδερμίδα.

Aξίζει να την αγοράσετε; Προτερήματα και ελαττώματα

Παρακάτω παρουσιάζονται τα προτερήματα και τα αντίστοιχα ελαττώματα της συγκεκριμένης κρέμας:

Θετικά
• Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και χρήση σε πρόσωπο και λαιμό.
• Υαλουρονικό οξύ: Προσελκύει την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.
• Δεν προκαλεί ατέλειες.
• Μη λιπαρή, υποαλλεργική.
• Ευχάριστο άρωμα.
• Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους.
• Φιλική προς το δέρμα.
• Καλά συστατικά.
• Όμορφη και βολική συσκευασία.
• Απορροφάται πολύ εύκολα.
• Απαλή και βελούδινη υφή.
• Κατάλληλη για βάση κάτω από το μακιγιάζ σας.

Αρνητικά
• Τιμή σε σχέση με την ποσότητα.
• Δύσχρηστη συσκευασία για πολλούς χρήστες.

Το συγκεκριμένο προϊόν από την εταιρεία Frezyderm, φαίνεται να έχει προκαλέσει πολλές θετικές αντιδράσεις και φαίνεται να είναι όντως πολύ αποτελεσματικό σε αυτά που υπόσχεται, σύμφωνα ειδικά με τις πιο ώριμες ηλικίες. Αν εξαιρέσουμε τη συσκευασία, η οποία δυσκολεύει πολλούς και έχει τη δυνατότητα για βελτίωση, το προϊόν, η σύσταση, η υφή, το άρωμα αλλά και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Σίγουρα είναι ένα προϊόν που αξίζει να δοκιμάσει κανείς ή ακόμα να το κάνει και δώρο!

Εσείς; έχετε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κρέμα; ποια η γνώμη σας;

Review: Ραφαέλλα Σταμούλη

Frezyderm Diamond κριτικές

Κατερίνα, Αθήνα
«Τη χρησιμοποιώ καθημερινά. Την αγαπώ απλά. Νιώθω το δέρμα μου πολύ απαλό και υγιές.»

Γιάννα, Θεσσαλονίκη
«Χρησιμοποίησα αυτό το προϊόν σε ολόκληρο το πρόσωπό μου για μήνες και νόμιζα ότι ήταν υπέροχο, ωστόσο, δοκίμασα ένα άλλο προϊόν και συνειδητοποίησα ότι τα εξογκώματα στο μπροστινό μου χέρι ήταν από τη χρήση του ολέι, οπότε έπρεπε να το αλλάξω. Μεγάλη τιμή όμως!»

Δήμητρα, Ιωάννινα
Θέλω πραγματικά και χρειάζομαι περισσότερο από αυτό το προϊόν, επιβραδύνει τη διαδικασία και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του υπέροχο προϊόν.»

Μαρία, Θεσσαλονίκη
«Λατρεύω αυτό το προϊόν, το χρησιμοποιώ κάθε πρωί και βράδυ που το χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες είναι εκπληκτικό, συσφίγγει το δέρμα μου, μπορώ να δω μια τεράστια διαφορά στο δέρμα μου και είναι λείο μεταξένιο, δεν κολλάει ή κολλάει, το λατρεύω απολύτως 5 αστέρια συνολικά».

Δήμητρα, Θεσσαλονίκη
«Αυτό είναι ένα ride or die και μου αρέσει. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και δεν το έχω σκεφτεί ποτέ άσχημα».

«Αυτή η κρέμα ημέρας Olay λειτουργεί πολύ καλά. Μου αρέσει το πώς είναι συγκεκριμένο για την ηλικία. Επίσης μου αρέσει που έχει SPF σε περίπτωση που δεν προλάβω να πλύνω το πρόσωπό μου πριν ξεμείνω το πρωί. Είναι λίγο κολλώδες όμως στο δέρμα μου».

«Λατρεύω αυτό το προϊόν! Λειτουργεί τέλεια και το φοράω όλο το καλοκαίρι ως αντηλιακό! Δεν με απέτυχε ποτέ».

«Μου αρέσει πολύ αυτή η κρέμα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έξω στον ήλιο. Είναι μια ελαφριά κρέμα χωρίς άρωμα. Διαρκεί πολύ και μπορώ να το βρω πάντα σε οποιοδήποτε φαρμακείο».

«Λειτουργεί υπέροχα το χρησιμοποιώ μέρα και νύχτα δεν αισθάνεται βαρύ ή λιπαρό στο δέρμα το έχω αγοράσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσει να».

Adblock
detector