Αντιηλιακά

Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50 – ανάλυση και κριτική προϊόντος

Το Αντηλιακό FrezydermSeaSideDryMist SPF50 σε μορφή spray προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις ακτίνες UVR. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και εφαρμόζεται και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό.

Η τιμή του κυμαίνεται από 11 ευρώ μέχρι και 22 ευρώ, ανάλογα το κατάστημα, από το οποίο θα το αγοράσετε.

Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50: συστατικά

Η συσκευασία του είναι φανταστική! Είναι πάρα πολύ βολική και σίγουρα θα την αγαπήσετε. Το πλαστικό από το οποίο αποτελείται η συσκευασία είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, όπως και η βαλβίδα του. Ψεκάζει πανεύκολα και ομοιόμορφα το προϊόν, έχοντας εύκολο πάτημα του σπρέι.

Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50

Frezyderm sea side dry mist review (κριτική)

Τα συστατικά από τα οποία αποτελείται το αντιηλιακό αυτό σπρέϊ είναι τα ακόλουθα:
• C13-15 Alkane.
• Ethylhexylmethoxycinnamate.
• Dibutyladipate.
• DiethylaminoHydroxybenzoyl Hexyl Benzoate.
• Octocrylene.
• Ethylhexyl salicylate.
• Butyl Methoxydibenzoylmethane.
• Parfum.
• Benzyl Alcohol.
Frezyderm sea side dry mist spf50+ αντηλιακό σπρέι 300ml

Είναι σημαντικό ότι κανένα από τα παραπάνω συστατικά δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία ή τυχόν ερεθισμούς στο δέρμα. Αντιθέτως, όλα τα παραπάνω συστατικά είναι πολύ βοηθητικά για το δέρμα του σώματος.

Συγκεκριμένα:
C13-15 Αλκάνη: Ένα βιοαποικοδομήσιμο μαλακτικό που δίνει μια νέα αίσθηση ολίσθησης και μια σκόνη μετά την αίσθηση. Λειτουργεί καλά με όλα τα είδη λαδιών, συμπεριλαμβανομένων φυσικών και σιλικόνης.

Μεθοξυκινναμικός αιθυλεξυλεστέρας: Ένα διαυγές, υδατοδιαλυτό υγρό που είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο χημικό αντηλιακό. Απορροφά την ακτινοβολία UVB (σε μήκη κύματος: 280-320 nm) με μέγιστη προστασία στα 310 nm.

Dibutyl Adipate: Ένα διαυγές, άχρωμο, άοσμο λιπαρό υγρό που κάνει τη φόρμουλα να απλώνεται εύκολα και επίσης κάνει το δέρμα όμορφο και απαλό. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα αντηλιακά καθώς μπορεί να βοηθήσει στη διαλυτοποίηση των φίλτρων UV.

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate: είναι ένας χημικός αντιηλιακός παράγοντας νέας γενιάς που έχει σχεδιαστεί για υψηλή προστασία UVA και υψηλή φωτοσταθερότητα. Παρέχει αντηλιακή προστασία σε ολόκληρη την περιοχή UVA (320-400 nm) με μέγιστη προστασία στα 354nm.

Οκτοκρυλένιο: Ένας λιποδιαλυτός χημικός αντιηλιακός παράγοντας που προστατεύει το δέρμα στο UVB και UVA II με μέγιστη απορρόφηση 304 nm. Η προστασία του δεν είναι αρκετά ισχυρή από μόνη της, αλλά είναι αρκετά φωτοσταθερή (χάνει το 10% της προστασίας SPF σε 95 λεπτά) και χρησιμοποιείται συχνά για τη σταθεροποίηση άλλων φωτοσταθερών φίλτρων UV, για παράδειγμα, της Avobenzone. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά για τη βελτίωση της αντοχής στο νερό στα προϊόντα.

Σαλικυλικό αιθυλεξύλιο: Ένα άχρωμο έως ελαφρύ κιτρινωπό λιπαρό υγρό που λειτουργεί ως αντηλιακό φίλτρο UVB (280-320nm) με μέγιστη απορρόφηση στα 306 nm. Δεν είναι ένα ισχυρό φίλτρο από μόνο του, χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με άλλους αντιηλιακούς παράγοντες για την περαιτέρω ενίσχυση του SPF και για τη διαλυτοποίηση άλλων στερεών UV φίλτρων.

Βουτυλομεθοξυδιβενζοϋλομεθάνιο: Είναι από τους πιο γνωστούς χημικούς αντιηλιακούς παράγοντες που παρέχει κατάλληλη προστασία UVA.
Parfum: Άρωμα που κάνει το αντιηλιακό να μυρίζει υπέροχα.

Βενζυλική αλκοόλη: Είναι γνωστό ως συντηρητικό. Μπορεί να βρεθεί φυσικά σε φρούτα και τσάγια, αλλά μπορεί επίσης να παρασκευαστεί συνθετικά.

Χρήση fezyderm sea side dry mist spf50+ αντηλιακό σπρέι 300ml

Πώς να εφαρμόσετε το προϊόν σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα:
• Ανακινήστε το προϊόν.
• Ψεκάστε στο σώμα σας από μια απόσταση.
• Απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλά σας.

EXTRA TIP: Μπορείτε, αν έχετε παιδάκι, να ψεκάσετε το προϊόν στο παιδί, ακόμα και μόλις βγει βρεγμένο από τη θάλασσα ή και την ώρα που παίζει στην παραλία. Όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία εφαρμογής του αντιηλιακού ενοχλεί το παιδί!

Συστήνεται να εφαρμόζεται 20 – 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνεται ανά 1 ώρα, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.

Διατηρήστε το σωστά

Η διατήρηση των προϊόντων σας είναι αρκετά σημαντική. Μια καλή ιδέα είναι να σκουπίζετε τα προϊόντα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε με μια χαρτοπετσέτα και λίγο υγρό καθαρισμού που σκοτώνει τα μικρόβια, είτε με ένα πακέτο με μαντηλάκια καθαρισμού που απολυμαίνει και σκοτώνει τα μικρόβια. Σκουπίστε τη συσκευασία του προϊόντος εξωτερικά. Αυτή η διαδικασία θα διατηρήσει τα προϊόντα σας καθαρά και όμορφα.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος, αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες (ένδειξη 12Μ). Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να φυλάσεται σε δροσερό μέρος, γιατί ενδέχεται να χαλάσει και νωρίτερα, αν δε γίνεται σωστή συντήρηση. Χρειάζεται να παρατηρούμε και να πετάμε τα προϊόντα, τα οποία λήγουν, καθώς τα ληγμένα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην επιδερμίδα.

Τελικά να το αγοράσω;

Ακολούθως, παρουσιάζονται τα προτερήματα και τα αντίστοιχα ελαττώματα του συγκεκριμένου αντιηλιακού mist:
Θετικά:
• Προστατεύει από την φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία.
• Είναι κατάλληλο για παιδιά, εφήβους, ενήλικες.
• Προσφέρει υψηλή προστασία για ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα.
• Σε airless συσκευασία.
• Χωρίς Parabens.
• Εξαιρετικά καλή τιμή σε σχέση με την ποσότητα.
• Μη λιπαρό.
• Εφαρμόζεται σε στεγνό ή και βρεγμένο δέρμα.

Αρνητικά:
Το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κανένα αρνητικό! Είναι απλά εκπληκτικό!

Είναι φανερό ότι το συγκεκριμένο αντιηλιακό σώματος έχει αρκετά προτερήματα και συνεπώς, είναι το τέλειο προϊόν για να πάρετε μαζί σας στις διακοπές! Σε περίπτωση που είστε και οικογένεια με παιδάκια, είναι η καλύτερη επιλογή, αφού θα έχετε το ίδιο αντιηλιακό όλοι, χωρίς να κουβαλάτε μαζί διαφορετικές συσκευασίες.

Adblock
detector